top of page

Over ons

Hartelijk welkom bij Restaurant Andermaal in Culemborg!

 

Ons verhaal

Vanaf 1999 tot februari 2018 was Restaurant Andermaal gevestigd in een monumentaal pandje aan de havendijk in Culemborg. Hier stond jarenlang  passie en liefde voor eten en drinken en fijn gastheerschap centraal. Onze passie groeide steeds verder  en uiteindelijk vonden wij het tijd om ons plekje aan de Havendijk te verlaten en te verhuizen naar een even zo mooi monumentaal pand in het centrum van Culemborg.  Sinds april 2018 zijn wij gevestigd op Markt 12 en kunt u bij ons terecht voor koffie en taart, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een verrassend diner.

Onze keuken

In de keuken van Andermaal wordt gewerkt met verse producten van mooie kwaliteit en koken we graag met de seizoenen. Met passie en creativiteit weten onze koks steeds weer gerechten voor u te maken die een plezier zijn voor de mond, en voor het oog!

Onze wijn

Andermaal heeft een uitgebreide wijnkaart die met zorg is samengesteld met wijnen van over de hele wereld. We adviseren u dan ook graag.

 

Heeft u speciale wensen, een allergie of dieet, dan gaan wij daar zorgvuldig mee om en zoeken graag naar een creatieve oplossing.

Graag tot Andermaal,

Team Andermaal

bottom of page